De terugreis!!
6 mei 2025 - Hengelo, Nederland
Ons laatste dagje alweer. Wakker worden, ontbijten, Grab taxi pakken naar het vliegveld en vliegen maar!
Alles ging van een leien dakje en de vlucht was top. We hadden veel beenruimte, want we waren in comfortclass geplaatst, best relaxed!
We waren vrij snel de douane door en we konden direct door naar de bagagebelt. Daar misten we een backpack. Na een lange tijd wachten en overleggen met KLM, bleek de backpack wel te zijn ingecheckt, maar niet op Schiphol uitgecheckt. We moesten met een tas minder naar huis. We moesten een trein pakken via Utrecht centraal, want door problemen met een bovenleiding reden er minder treinen tussen Deventer en Hengelo. De trein die we namen had problemen gehad en daarom reed deze niet harder dan 80 kilometer per uur. We misten bijna onze aansluiting, maar gelukkig waren we net op tijd. De tweede trein reed naar Zwolle en daar moesten we weer overstappen naar de trein naar Hengelo. Hier werd het gigantisch druk! Bevrijdingsfeesten enzo! De trein zat bommetje vol met dronken, schreeuwende, lachende tukkers🫣 Joris die deed z’n ogen dicht en sliep🤣
Helen:6 mei 2025Welkom thuis!
Johan:7 mei 2025Dat is het eindehuhu.