Dag 15 Bangkok en terugreis

3 mei 2026 - Raalte, Nederland

We werden al optijd wakker!! We hebben nog een hele dag in Bangkok! Top!

Het idee was eerst zwemmen, ontbijten, winkelen (sqeezies kopen vooral), eten ,drinken ,massages! Prima planning! Oh en ik wilde graag nog de grootste Buddha van Bangkok bekijken!

De kids wilden sqeezies kopen. Dus Stefan had een winkelcentrum gevonden die daar volop te krijgen zijn. Top! First stop dus!

Eenmaal aangekomen had internet ons niet voor de gek gehouden en konden de kids helemaal losgaan! Dus missie geslaagd!

Volgende locatie JJ Mall op aanraden van een Thaise mevrouw. Zou heel goedkoop zijn. We konden er wel snuisterijen kopen en was idd wel goedkoop. Jasmijn zei ineens : zullen we daar even buiten gaan kijken. Ja waarom niet....tijd genoeg. Nou we kwamen uit op een marktje vol met verschillen exotische diersoorten wat hier echt verboden is. We konden ze ook allemaal aaien. Wat zielig!!!!

Onze kids waren er ook erg van de onder de indruk. Maar goed een stokstaartje aaien overkomt je nagenoeg nooit.

Eenmaal de markt rond te zijn geweest hadden we er toch wel een naar gevoel aan over gehouden. Zo zielig allemaal!!

Maar goed wij moesten door en konden weinig voor de dieren betekenen helaas! Dit voorkom je niet.

Ik wilde graag nog naar de grootste Buddha. Taxi geregeld en gaan met die banaan!

Wow wat een mega groot ding zeg! Niet normaal. Op 1 foto zit Joris ervoor. Goed zoeken hahahahha...Zo is te zien hoe immens groot hij is. Ook konden we nog vissen gevoerd worden en onze kids laten niks aan zich voorbij gaan zodra het over dieren gaat. Zij zijn zulke dierenvrienden.

Toen werd het tijd om weer terug te gaan. Jasmijn wilde de 7eleven nog even leeg lopen en sneakers kopen. Joris en Stefan hebben het zwembad nog onveilig gemaakt.

Alles verloopt op schema!

Om 18.00 uur moesten we uitchecken en zijn we lekker gaan eten op Koh San Road en hebben we ,jawel hoor nog een massage genomen van een half uur.

Daarna was het exact 19.45 uur en tijd om naar het vliegveld te gaan en afscheid te nemen van het mooie Bangkok! 🙏🏼

Stefan regelde een BOLT. Lukte niet er was niks vrij. Bijzonder. Dus Stefan sprak iemand aan en die wilde ons voor een prima bedrag wegbrengen. Met 40 min stonden we op het vliegveld!

We konden als snel inchecken en daar bleek dat Stefan zijn telefoon nog in de taxi had liggen. En die was natuurlijk al weg 😱

Toch nog naartoe gelopen om te kijken naar helaas. Hoe dan! Hij is altijd zo voorzichtig! Toch drukte en druk met ons!

Maar goed, wij kunnen snel de knop omzetten want het gaat maar om een omhulsel, want alles staat op de cloud en er kan niemand in. Goed Ja zonde geld ,maar goed er zijn ergere dingen.

Maar Stefan is Stefan niet en laat zich er niet bij neerleggen. Ook de vliegtuigmaatschappij kwam met ideeën! Super lief!

Goed iPad Joris. Alles is eraan gekoppeld. Dus find My iPhone it is! En dit lukte! Stefan kon een bericht in het Thaise sturen en een geluid afspelen zodat de chauffeur hem zou horen. Bericht was : breng hem naar ons hotel.

Ook de politie ingeschakeld en Stefan heeft mijn nummer gegeven. Al vrij snel kregen we bericht van de politie dat de telefoon teruggebracht was naar ons hotel! Wauwie top!!! Dat is nou goede karma! Wie goed doet, goed ontmoet.

Wij namen contact op met het hotel ,maar email was niet in gebruik. Goed we moesten boarden en kijken in NL wel even verder. Hij was terecht en de rest komt wel goed.

Geland in Nederland, telefoon aan en ja hoor een foto van de telefoon met het Thaise berichtje in beeld. Please contact us , your phone is safe 🙏🏼 weer een prachtig verhaal met een goede afloop die we nooit weer vergeten! Hard verzakking krijgen we er soms van maar dit zijn voor ons wel de verhalen en brengt ons nog dichterbij elkaar. Hoe lief iedereen dan voor elkaar is 💗🙏🏼 heel wat waard!

Goed, we zijn terug! Zitten in de trein ,maar we wilden wat betreft weer meteen weer rechtsomkeer maken. Maar ook lekker weer thuis!! Het was weer een reis om nooit te vergeten!!